Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Carnilove

A családi vállalkozásként indult Carnilove már 20 éves tapasztalattal gyárt kutya-és macska száraz és nedves eledeleket, snackeket, jutalomfalatokat csehországi üzemükben, amelyek a legmagasabb ISO9001 és HACCP szabályoknak megfelelnek.

A Carnilove az ember és a kutya együttélésének tisztelete jegyében jött létre. Az emberek és a kutyák közötti kapcsolat kb. Kr. E. 12 000-re datálható, amelynek során a kutya az étrend összetételét az emberekéhez hasonlította; a mezőgazdaság megjelenésével azonban az emberi étrend egyre távolabb került a kutya anatómiai és genetikai hajlamának megfelelő tápláléktól.

A gondosan válogatott hús széles spektruma, amelyet hagyományosan a vadonban szereztek volna be, például jávorszarvas, kacsa, fácán, bárány, vaddisznó és lazac, megfelel a természetesen vadászott zsákmány összetételének, és biztosítja a fontos aminosavak szükséges bevitelét.

Az erdei gyümölcsök, zöldségek, vadbogyók és gyógynövények a szükséges természetes vitaminokat, antioxidánsokat és egyéb nélkülözhetetlen tápanyagokat biztosítanak. Az összetevők és arányuk a formulákban megegyezik a kutyák étrendjével a mezőgazdaság megjelenése előtt, de a termékeket a legújabb módszerek és technológiák felhasználásával állítják elő.

Carnilove Dog termékeink:

  • Szárazeledelek
  • Konzervek, tasakos paték
  • Snackek

 

Carnilove Cat termékeink:          

  • Szárazeledelek
  • Konzervek
  • Snackek
Rendezés: