Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Goood

Goood – Természetesen, kutyáinknak

A Goood eledel gyártója célul tűzte ki, hogy négylábú pajtásaink csakis minőségileg kifogástalan, ellenőrzött, helyi gazdaságokból beszerezhető alapanyagokból készült eledeleket kapjanak táljaikba, melyek a gyártás során 100%-ban klímasemleges módon kerülnek le a futószalagokról.
E nemes cél eredménye az „Ethical Award”, mely elismeri ezeket a remek kezdeményezéseket!

Te is részese lehetsz a #DoGoood kezdeményezésnek!

Nézd csak, mennyi területen nyújt támogatást a Goood márka:

·         Ültess fát vásárlásonként - Fákat ültetünk Goood csirke vagy pulyka minden részével - partnerünkkel, az Eden Reforestation Projects -tel együtt. Például 10 fát ültetnek minden 10 kg -os zsák száraz eledellel.

·         Tisztítsd meg a műanyag levest - A csomagolásu nemcsak műanyag zacskókat takarít meg, hanem műanyagokat is takarítunk! A Trout minden egyes vásárlásakor műanyagot halászunk az óceánból partnerünkkel, a One Earth - One Ocean -szal.

·         Védd a veszélyeztetett fajokat - A Goood bárány minden adagjával egy napig támogatjuk az állatvédőket és a felderítő kutyáikat ételekkel, kiegészítőkkel és képzéssel. Így segítünk a veszélyeztetett fajok megmentésében!

·         Adományozz étkezést - A Goood Senior minden adagjával ételt adományoznak a rászoruló kutyáknak. 10 kg szárazeledelre már 5 étkezést adományozhatunk!

·         Hozz létre biztonságos oktatást - A Goood Junior minden adagjával juhászkutyákat képeznek ki, így a gyerekek öt napig iskolába járhatnak állatok terelése helyett. Rendkívül különleges kezdeményezés, amely jót tesz nekünk!

 

Na de mit tartalmaznak az eledelek?

  • A húsok ellenőrzött szabadtartású állatokból, halaik pedig fenntartható akvakultúrából származnak. Ily módon értékes hozzájárulást nyújtanak az állatok jólétéhez, és ezzel egyidejűleg kutyádat becsületes, egészséges és ízletes fehérjével szolgálják ki.
  • A recept tele van gyengéd csirkével, vassal, cinkkel, helyi árpával és paszternákkal. Ez nagyon megkönnyíti az étel emésztését.
  • A halakban és lenmagban található omega 3 és 6 zsírsavak jót tesznek a bőrnek és a szőrzetnek.
  • A receptet sárgarépa, paszternák és petrezselyem egészítik ki, ezért teljesen gabonamentes.
  • Kiváló minőségű bárányok ellenőrzött szabadtartású gazdaságból származik.
  • A kender tápanyagokban és létfontosságú anyagokban gazdag, a zöld ajkú kagyló jót tesz a csontoknak és az ízületeknek.

Tégy jót a kutyádnak, s vele együtt Földünknek!

Rendezés: