Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Green Petfood

Green Petfood –  Az első igazán zöld kutya-macska eledelmárka
A Green Petfood létrehozta saját „Lehetetlen küldetését” azzal a szemlélettel, hogy szakít a kutya-farkas mítosszal. Olyan termékkínálatot szerettek volna gyártani, mely valódi hozzáadott értékekben gazdag, humánus és környezetbarát. Új utakat teremtettek e bátor és célzott gondolkodással, hiszen kutyáink étkezése megváltozott a vadonban élő farkasokhoz képest, számtalan ételintoleranciával küzdő kutyus számára problémás a megfelelő eledel kiválasztása. Termékkínálatukban megtalálható minden fontos vitamin, ásványi anyag és természetesen a fehérjék is, de miért kellene, hogy ezek az értékes összetevők állati eredetűek legyenek? 

  • Veggie Dog - A Veggie Dog Grainfree  

Gabona-és glutén mentes elitprémium száraz eledel, mely tele van létfontosságú összetevőkkel. A fehérjék és szénhidrátok persze nem hiányozhatnak a tálról, ezek az értékes összetevők megtalálhatóak a borsóban és burgonyában. Ízletes gyógynövények és vadon termő gyümölcsök szerepelnek még az összetevők listáján. A VeggieDog Origin esetében vörös lencsét használnak, amelyek fontos aminosavakat biztosítanak kutyusodnak. A taurin és az L-karnitin szintén támogatja a négylábú barátunk szívének megfelelő működését.

  • Insect Dog 

Az InsectDog tápokat azon kutyák számára fejlesztették ki, amelyek táplálék intoleranciában szenvednek. Sok tápanyag intoleranciával küzdő vagy allergiás kutya gyakran nem csak egy, hanem több fehérjeforrásra reagál kellemetlen tünetekkel. Ezért sokszor nem könnyű megtalálni a megfelelő eledelt. A rovarokat ritkán használták eddig fehérjeforrásként, ezért a valószínűsége, hogy a kutya allergiás lesz rá, meglehetősen alacsony. Az InsectDog dietetikus kutyaeledeleik nem tartalmaznak más állati fehérjeforrásokat, csak rovarfehérjét  (monoprotein). A kiváló minőségű fehérjeforrás mellett értékes zsírsavakat is biztosítanak a kutyák részére.

Green Petfood további jellemzői:

  •  Nem használnak búzát vagy szóját.
  •  Nem használnak mesterséges színezéket, ízesítőt vagy tartósítószert vagy géntechnológiával módosított összetevőt.
  •  Élelmük fejlesztése során nem végezünk állatkísérleteket.
  •  A termékeiken végzett következetes munkáknak és a fenntarthatóságnak köszönhetően már több díjat is elnyertek.
Rendezés: