Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Happy Cat

A Happy Cat termékek gyártója német családi vállalkozásként kezdte működését még a 18.században, Wehringenben. Az áttörés 1950-es években vette kezdetét, amikor is egy újszerű technika és megfelelő gépek segítségével sikerült gabonapelyheket előállítani, melyet szárított hússal keverve felhasználtak kutyaeledelek gyártásához.
A Happy Cat termék család 2002-ben született meg, és már már nemcsak Németországban, hanem Európában, Kelet-Európa nagy részén, valamint Ázsia, Afrika és Dél-Amerika egyes országaiban is jelen van.

De mitől más a Happy Cat a többi macska eledelhez képest?

A különlegességet a természetes összetevők gondosan megkomponált sokszínűsége jelenti. A vállalat a hazai termelőktől származó nyersanyagokra esküszik, így eledeleik összetevőinél nem merülhet fel a kétes eredetet. 
Termékeik kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak, a gyógynövények és gyümölcsök értékes tulajdonságaival kiegészítve.
Happy Cat Natural Life Concept-ről bővebben :
Egy macskaeledel nem csupán friss húsból/halból áll. A megfelelő anyagcsere meglétéhez elengedhetetlen a természetben is megtalálható alapanyagok biztosítása, ilyenek mint a :

  • Válogatott gyógynövények
  • Alma és gyümölcsösszetevők
  • Nyomelemek
  • Cikróiagyökér
  • Yucca schidigera
  • Lenmag

A Happy Cat Natural Life Concept ezen összetevők kombinációját jelenti.

A receptek válogatott gyógynövényeket, értékes olajokat, könnyen tolerálható szénhidrátokat és élelmi rostokat tartalmaznak az emésztés elősegítésére, és mind mesterséges színezékek, ízek és tartósítószerek nélkül. A Happy Cat Natural Life Concept® így képes biztosítani macskabarátodnak minden létfontosságú tápanyagot, amire szüksége van - természetesen és holisztikusan.
Receptekben az állati fehérjeforrások teljes biológiai változatát használják fel - legyen az hús, hal vagy baromfi.

Az eredmény egy különösen kiegyensúlyozott élelmiszer, amely kiváló minőségű fehérjékben és aminosavakban gazdag. A Happy Cat termékeivel teljesen természetes módon biztosítja, hogy macskád napi tápláléka ne csak egyetlen forrásból származó fehérjére korlátozódjon.


A Happy Cat Sensitive optimális toleranciát kínál az érzékeny macskáknak, csak egy vagy két fehérjeforrással.

Rendezés: