Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Happy Dog

A Happy Dog márka gyártója egy bajorországi családi vállalkozás, melynek működése egészen a 18.századig nyúlik vissza. Az egykoron malomként működő vállalat számára az úttörő újítás 1950-es években kezdődött, amikor is az új gépek segítségével sikerült gabonapelyhet előállítani,amit szárított hússal keverve,mint teljes értékű kutyaeledel használtak fel. 
A Happy Dog márka lendületes növekedése az elmúlt 10 évben vált igazán látványossá. Eredménye, Németország 2.számú állateledel-kereskedése lett. De ez még nem minden!
A márka nemcsak Németországban, hanem Európában, Kelet-Európa nagy részén, valamint Ázsia, Afrika és Dél-Amerika egyes országaiban is jelen van.

De mitől más a Happy Dog a többi kutya eledelhez képest?

A különlegességet a természetes összetevők gondosan megkomponált sokszínűsége jelenti. A vállalat a hazai termelőktől származó nyersanyagokra esküszik, így eledeleik összetevőinél nem merülhet fel a kétes eredetet. 
Termékeik kizárólag minőségi fehérjéket tartalmaznak, a gyógynövények és gyümölcsök értékes tulajdonságaival kiegészítve.

Happy Dog Natural Life Concept-ről bővebben:

Az állati fehéréj sokszínűsége mellett az egészség és vitalitás megőrzése érdekében elengedhetetlen a természetben is megtalálható alapanyagok biztosítása:

  • Válogatott gyógynövények
  • Alma és gyümölcsösszetevők
  • Nyomelemek
  • Lenmag
  • Új-zélandi zöldkagyló

Ezek mellett a Happy Dog ügyel a megfelelő zsír/fehérje összetételre, a megfelelő energiaellátásra is. 
Termékeik nem tartalmaznak növényi fehérjepótló anyagokat pl.szója. 

A Happy Dog ezáltal pontosan olyan táplálékot kínál, amelyre kutyád vágyik. Legyen szó bármekkora méretű, bármilyen igényű és korú kutyáról, kiskutyáktól kezdve az idős kutyákig.
 

Rendezés: