Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HUMAC

A Humac 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó állatgyógyászati készítmény, ami már több ezer gazdinak és négylábúnak segített.

Milyen problémákra ajánlott?

 • Bélproblémák
 • Bőr-és szőr problémák
 • Különböző fertőző betegségek
 • Hasmenés
 • Étvágytalanság
 • Eledelváltás
 • Antibiotikum, parazita elleni szerek használata mellett
 • Mozgásszervi és neurológiai problémák esetén
 • Allergiás megbetegedések esetén (pollen is)
 • Általános immunrendszer erősítés
 • Roborálás, vitalitás, időskori kedvenceink egészségének megőrzéséhez
 • Túltenyészett állatok regenerálása
 • Ivarzási problémák
 • Nem ivartalanított állatok esetén álterhességet is megakadályozhat

Mi a fő összetevője a Humac termékeknek?

A Humac fő alkotóeleme az aktív huminsav (65%), ami megköti a méreganyagok jelentős részét, és kiüríti az állat szervezetéből, így mérsékelve az élelmiszeripar által okozott környezeti terhelést.

Ez egy barnás-feketés por ami az őskori növények természetes humifikációja során keletkezett, gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, amiket az állatunk szervezete könnyen tud hasznosítani. Tehát a kedvenced szervezete erősebb lesz és önmagát gyógyítja meg. Csökkennek vagy megszűnhetnek az allergiás tünetek.

A Humac abban különbözik a többi huminsav tartalmú készítménytől, hogy nem tartalmaz sót, kémiai eljárás nélkül, egy szabadalmaztatott feldolgozási eljárással készül. Így nem terheljük vele a vesék működését.

Más huminsavas készítményektől eltérően, a Humac folyamatosan adható az állatoknak. A Humac alapanyaga a leonardit, ami évmilliók alatt keletkezett. Egy élő anyag, ami tele van a szervezet által hasznosítható ásványi anyagokkal és nyomelemekkel.

A Humac másik különlegessége, a szabadalmaztatott feldolgozási eljárás, amely során “aktiváljuk a huminsavat”, miközben nem adunk hozzá semmilyen más anyagot, és kémiai eljárás nélkül hozzuk létre a terméket. Így a Humac egy 100%-ban természetes “alapanyag”.

Hogyan adagoljuk?

A HUMAC Natur AFM-et 1 %-ban kell az eledelhez keverni. (Minden típusú eledelhez adható.)
Az adagolás nem az állat testtömegétől, hanem az elfogyasztott táplálék mennyiségétől függ.

Például: 100 gramm eledelhez 1 gramm/1 kis mérőkanál szükséges.
(A csomagolásban 1-3 grammos adagoló kanál található)

Száraztáp esetén érdemes kicsi vízzel lespriccelni az eledelt.

Lehet-e túladagolni?
Túladagolni nem lehet. A szervezet annyit hasznosít belőle, amennyire szüksége van.

Mi van, ha kedvencünk nem akarja megenni?

A termék nem tartalmaz illatanyagot, sem aromásítókat. Az állatok ösztönösen érzik és elfogyasztják a Humac Natur AFM-t. Ha kedvenced válogatós javasoljuk, hogy az első napokban csak picit „szórd” meg az ételt vele, mint mi amikor sózunk és később emeld az adagot a kívánt mennyiségig.  

Meddig kell adni?

Tartós, folyamatos használatot javaslunk, mert a megelőzés legalább olyan fontos mint a kezelés. A huminsav az utolsó etetés után 4 napig fejti ki a hatását.

Mennyi idő alatt hat?

Az emésztőrendszerre, emésztésre gyakorolt kedvező hatás gyorsan, 1-2 nap alatt jelentkezik. Bőr, szőr és egyéb problémák esetében két hét, de akár két hónap is eltelhet az első eredményekig

 

Fontos! A Humac nem egy csodaszer vagy gyógyszer, ha bizonytalan vagy állatod egészségi állapotát tekintve keresd meg állatorvosodat és konzultáj vele, a Humac termékek nem helyettesítik a szakszerű állatorvosi diagnosztika-kezelést.

 

 

Rendezés: