Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hűségpont rendszer

Kik vehetik igénybe?
A www.csoppmancs.hu oldalon regisztrált felhasználók tudják vásárlásaik után hűségpontjaikat gyűjteni, vásárlások során felhasználni.

Hogyan gyűjtheted a pontjaidat?
Minden sikeresen teljesített vásárlás után írjuk jóvá pontjaidat, melyeket a következő vásárlásodnál fel is használhatsz vagy tovább gyűjthetsz. 

Pontok értéke
Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá, melyet akár már a következő vásárlásnál fel is használhatsz a vásárlás végösszegéből, vagy folytathatod a pontgyűjtést. 1 pont 1 ft-nak felel meg. 
A normál és akciós termékekre is beválthatod pontjaidat.
Fontos! Csak a termékek után jár pont jóváírás, a szállítási és utánvét/bankkártya kezelési költség után nem számolunk fel pontokat és ezekre a szolgáltatásokra sem váltható be pont!
A Kosár tartalma mutatja a várható Új hűségpontokat. 

Pontok érvényessége
A rendelés leadásától kezdve a pontok 365 napig érvényesek, azokat folyamatosan gyűjtheted és felhasználhatod. Amennyiben a pontok 365 nap után sem kerülnek felhasználásra, akkor azok automatikusan törlődnek. 

Hogyan válthatom be a pontjaimat?
Áruházunkban a hűségpontokat a rendszer automatikusan a regisztrált vásárló neve alá írja jóvá, miután a csomagot sikeresen kézbesítettük és az elektronikus számlát megküldtük.
A pontok egyenlegéről a Belépés-t követően a Fiókom menüpont alatt tájékozódhatsz. 
A korábban összegyűjtött pontokat a „Tovább a pénztárba” gomb megnyomása után rendszerünk automatikusan megjeleníti. Itt meg tudod adni a felhasználni kívánt pontok összegét.
Ha meggondolod magad és mégsem szeretnél pontokat felhasználni úgy a piros „x”-re kattintva visszavonhatod:

Abban az esetben, ha a megrendelt csomagod nem veszed át és az visszaküldésre kerül, az összes eddig gyűjtött pont törlésre kerül. Ez természetesen nem érvényes, ha a webáruháznak róható fel valamely hiányosság.

Legyél Te is regisztrált vásárlónk, és élj a hűségpont kedvezményével!
Kellemes pontgyűjtést kívánunk!