Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ORIJEN FREEZE-DRIED, TUNDRA DOG

Kiszerelés
0.45kg
9.945 Ft
Menny.:db
Gyártó: ORIJEN
Cikkszám: ORFRTD-1
Várható szállítás: 2021. december 01.
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 22.100,00 Ft/kg
Nem értékelt

Leírás

Igazi ízkavalkád egyetlen tápszemecskébe zárva: kecske, rancson tenyésztett gímszarvas, vaddisznó, szabadon tartott kacsa, fűvel táplált bárány, Csendes-óceánból fogott lepényhal és hering. A gyártási technológiának köszönhetően az állati alapanyagokban található fehérjék, zsírok és más tápanyagok minimálisan sérülnek, ezért lehet a termék reális alternatívája a nyers etetésnek. Az eredmény egy valóban unikumnak számító teljes értékű kutyaeledel, amely reális alternatívája lehet a nyers etetésnek. Természetesen a receptből a zöldségek és a gyümölcs sem maradhatott ki.

MI IS AZ A FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS?

Az ORIJEN Original freeze-dried eledel kíméletesen fagyasztva szárított minőségi alapanyagból készül, a feldolgozás során a húsok és növényi összetevők szinte az összes természetes tulajdonságaikat megőrzik.

A freeze-dry konyhákban található nitrogén alagutakban gyors fagyasztják a friss húsokat, belsőségeket, gyümölcsöket és zöldségeket nagyon alacsony, -55 és -70 °C közötti hőmérsékletre. Ezzel a módszerrel azonnal bezárják az értékes tápanyagokat a természetes helyükre. A 18 óráig tartó fagyasztva szárítás folyamata során, az alapanyagok megfagyott nedvességtartalmát jégpára formában távolítják el vákuum segítségével, mialatt a víz folyékony halmazállapota kimarad.

Ez azt jelenti, hogy kizárólag a víz távozik el az alapanyagokból, a táp-, illat- és ízanyagok koncentrált formában ottmaradnak a helyükön, ennek köszönhető az intenzív és különleges táplálkozási élmény, amelyet kutyád imádni fog!

ÖSSZETÉTEL

Nyers gímszarvashús (19%), nyers kacsahús csonttal darálva (18.5%), nyers lepényhal (13.5%), nyers bárányhús (12%), nyers kacsamáj (5%), nyers hering (4%), nyers báránymáj (4%), nyers vaddisznómáj (2.5%), nyers vaddisznóhús (2%), nyers kecskehús (2%), borsórost, egész úritök, kelkáposztalevél, sárgarépa, egész alma, nyers vaddisznócsont (1.5%), nyers bárányvese (1.5%), nyers báránybendő (1.5%), nyers kecskemáj (0.6%), nyers kecskebendő (0.6%), nyers kecskevese (0.6%), nyers kacsaszív (0.6%), nyers vaddisznólép (0.5%), szárított moszat, nyers vaddisznó vese (0.1%), kálium-klorid. KIEGÉSZÍTŐK (per kg) Tápanyag-kiegészítők (per kg): aminosavak cink-kelátjának hidrátja: 72 mg, kalcium-D-pantotenát: 25 mg, aminosavak réz-kelátjának hidrátja: 12 mg, aminosavak mangán-kelátjának hidrátja: 10 mg. Technológiai adalékok: természetes forrású tokoferolokban gazdag kivonat: 250 NE

Csöppmancs - Kedvencednek minden egy helyen!

Paraméterek

Partner Honeypet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.