Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Üdvözöllek!

Ingrid vagyok, a Csöppmancs megálmodója.

Két kis kutyus gazdijaként számomra az állattartás nem pusztán hobbi, vagy munka. Ők a családom részei, akiknek igyekszem a lehető legjobb körülményeket megteremteni. 
Babakutyaként érkeztek hozzánk, akik hűséges társaimmá váltak. Mindig várnak az ajtóban, ha hallják az autóm hangját, reggel ott vannak az ágyunk mellet, bezsebelni az első simogatást és ott fekszenek a szőnyegen amig a gyerekeknek olvassuk az esti mesét! 
Számtalan közösen megélt pillanatot tudnék még sorolni, de gondolom mindannyiunknak megvannak szép emlékei kis kedvencéről.

A Csöppmancs már több éve motoszkált a fejemben, alakítgattam, átterveztem, de most végre eljött az idő, hogy Számodra is megmutassam! 
Igyekeztem olyan márkákat összegyűjteni, akiket mi is ismerünk kutyusaimmal, illetve akikről tudom, hogy csakis a legjobb minőségben készítik termékeiket valamennyi négylábú számára.
Az eledelek mellett megtalálod az állattartáshoz elengedhetetlen felszereléseket is, hogy otthonod kényelmét kis kedvenced is élvezhesse. 
Folyamatosan dolgozom, hogy a legújabb,legjobb termékek elérhetőek legyenek webshopomban, illetve igyekszem hasznos tippeket, tanácsokat is megosztani Veled egy-egy témában.
Kérlek nézd el nekem, ha még botladozom, új ez a terület számomra! Szerencsémre partnereim profik már e témában. 

Ha bármilyen észrevételed, kérdésed lenne írj bátran! info@csoppmancs.hu
Csatlakozz a Csöppmancs Klubhoz és kövess minket Facebook-on és Instagram oldalunkon!

Köszönöm,

Ingrid