Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ROYAL CANIN BULLDOG ADULT - Bulldog felnőtt kutya száraz táp, 3 KG

Kiszerelés
10.178 Ft
Menny.:db
Gyártó: Royal Canin
Cikkszám: 127970
Várható szállítás: 2022. június 01.
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.392,55 Ft/kg
Nem értékelt

Leírás

Teljes értékű táp felnőtt és idős bulldog fajtájú kutyáknak - 12 hónapos kortól.

Miben segít a Royal Canin Bulldog Adult táp kutyusod számára?

  • Szagcsökkentés
  • Egészséges bőr
  • Egészséges csontok és ízületek

Mivel minden kutyafajtának megvannak a maga sajátos igényei, a felnőtt bulldog kutyádnak egy, az optimális egészség megőrzését kifejezetten támogató tápanyagokat tartalmazó, teljes értékű és kiegyensúlyozott tápra van szüksége. 

A 12 hónaposnál idősebb bulldogok számára alkalmas ROYAL CANIN® Bulldog Adult táp kifejezetten úgy van összeállítva, hogy a felnőtt bulldog minden tápanyagigényét kielégítse.

A ROYAL CANIN® Bulldog Adult táp segít fenntartani a bélflóra egészséges egyensúlyát. Ezzel hozzájárul a kutya emésztőrendszerének általános egészségéhez, de egyúttal segít csökkenteni a kutya bélsarának kellemetlen szagát.

Ez a különleges formula támogatja a bőr védvonal funkcióját is. Mivel a ROYAL CANIN® Bulldog Adult különleges tápanyag-kombinációja segít egészségesen tartani a bőrt, a kutya szőrzetének egészségére is pozitív hatással van.

A bulldogok nem feltétlenül olyan aktívak, mint néhány más kutyafajta képviselői, így nincs különlegesen nagy energiaigényük. A ROYAL CANIN® Bulldog Adult táp mérsékelt energiatartalma révén szabályozott energiabevitelt biztosít.

A ROYAL CANIN® Bulldog Adult táp az EPA és DHA nevű omega-3 zsírsavakkal kiegészített. E tápanyagok segítenek támogatni a bulldog csontjainak és ízületeinek jó egészségi állapotát. Mi több, e különlegesen összeállított formula a kutya ideális testsúlyát is segít fenntartani.

A ROYAL CANIN® Bulldog Adult tápszemcséje kifejezetten a bulldog fajta igényeinek megfelelően van kialakítva. Mivel e fajta rövid, felfelé fordított orral és az alsónál rövidebb felső állkapoccsal rendelkezik, a tápszemcse mérete és alakja kifejezetten úgy van kialakítva, hogy a kutya azt könnyen megragadhassa. Emellett a tápszemcse állaga elősegíti az alapos megrágást, hogy az Ön buldog kutyája ne nyelje le a tápszemcsét túl sietősen.

A ROYAL CANIN®-nál  elkötelezettek amellett, hogy a kedvenced szükségleteinek megfelelő táplálási megoldásokat nyújtsák. Minden termékük átfogó minőségellenőrzési eljáráson esik át az optimális minőség biztosítása, illetve a kutya különleges diétás igényeinek és életmódjának való megfelelés érdekében. Ez azt jelenti, hogy a ROYAL CANIN® Bulldog Adult tápot fogyasztó kutyád egy teljes értékű és kiegyensúlyozott tápot kap. 

Csöppmancs - Kedvencednek minden egy helyen!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.